loading...

مجله اینترنتی آسیافان

جاپچايي يا به زبان ساده تر رشته فرنگي با سبزيجات يكي از غذاهاي سنتي كره است كه طرفداران زيادي در بين جوانان دارد.آموزش پختن رشته فرنگی,رشته فرنگی,رشته فرنگی چیست,رشته فرنگی چینی,رشته فرنگی سوپ,رشته فرنگی کره ای,رشته فرنگی سرخ شده,رشته فرنگی عربی,رشته فرنگی پلو,رشته فرنگی در بارداری,رشته فرنگی به عربی,سوپ رشته فرنگی خوشمزه,سوپ رشته فرنگی با مرغ,سوپ رشته فرنگي,سوپ رشته فرنگی ساده,سوپ رشته فرنگی مجلسی,سوپ رشته فرنگی و قارچ,سوپ رشته فرنگی با جو,سوپ رشته فرنگی با عدس,سوپ رشته فرنگی کودک,

آخرین ارسال های انجمن
naser بازدید : 387 یکشنبه 07 آبان 1396 نظرات ()

جاپچايي يا به زبان ساده تر رشته فرنگي با سبزيجات يكي از غذاهاي سنتي كره است كه طرفداران زيادي در بين جوانان دارد.

  • مواد لازم براي 4 نفر:
  • رشته فرنگي نشاسته( نودل )= يك بسته
  • گوشت گاو= 150 گرم
  • اسفناج= يك دسته
  • هويج متوسط= 1 عدد
  • پياز متوسط= 1 عدد
  • قارچ=1 بسته
  • سير= چند حبه
  • پيازچه= 8 عدد
  • سس سويا ، روغن كنجد ، شكر ، فلفل= به ميزان لازم
  • كنجد پوست كنده= 1 ليوان

 

طرز تهيه رشته فرنگي با سبزيجات:

1- قارچ را به صورت خلال خورد كنيد
2-هويج را به صورت خلال هاي 5 سانتي خورد كنيد
3- پيازچه ها را با ساقه به صورت تكه هاي 8 سانتي خورد كنيد
4-  پياز را خلال كنيد
5-  گوشت گاو را به صورت نوارهاي باريك خلال كنيد
6- پس از اينكه مواد بالا را به شكلي كه گفته شد خورد كرديد حالا رشته فرنگي را داخل آب جوش ريخته و حدود 3 دقيقه بگذاريد روي اجاق تا رشته ها نرم شود آنگاه آبكشي كرده و داخل يك كاسه بزرگ بريزيد.
مي توانيد رشته ها را با استفاده از يك قيچي به تكه هاي كوچك ببريد و بعد به ميزان سليقه ي خود مقداري سس سويا و روغن كنجد اضافه كنيد و هم بزنيد
*نكته: در خلال پخت رشته فرنگي ها گاهي با دست تست كنيد اگر نرم شده از روي اجاق برداريد تا له نشود
7- اسفناج ها را داخل آبجوش ريخته و بگذاريد براي 1 دقيقه هم بزنيد تا به آرامي پخته شود سپس آبكشي كرده و و در آب سرد بيندازيد و دوباره آبكشي كنيد و بعد كاملا آبش را خارج كنيد و به صورت قطعات 5 سانتي برش دهيد.
8- نصف پيمانه سس سويا و نصف پيمانه روغن كنجد را با هم مخلوط كرده و در كاسه اي جدا بگذاريد.
9- هويج ها را هم در تاوه تفت دهيد و جدا بگذاريد.
10- پياز را هم تفت داده تا طلايي شود سپس به ظرف هويج اضافه كنيد.
11- قارچ ها را نيز تفت داده و سپس به ظرف هويج و پياز اضافه كنيد.
12- پيازچه ها را هم تفت داده و به ظرف هويج اضافه كنيد.
13- گوشت گاو را در تاوه ريخته و خوب به هم بزنيد تا خوب پخته شود سپس سير و قدري سس سويا اضافه كنيد و خوب به هم بزنيد شكر را هم اضافه كنيد و مجددا به هم بزنيد و پس از پخته شدن به ظرف هويج اضافه كنيد حالا مخلوط سس سويا و روغن كنجد را هم اضافه كنيد و مواد حاصله را خوب مخلوط كنيد.
در اخر رشته فرنگي و دانه هاي كنجد را اضافه كرده و نوش جان كنيد.

منبع: آلامتو

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات
اطلاعات کاربری
آمار سایت
  • کل مطالب : 1005
  • کل نظرات : 262
  • افراد آنلاین : 5
  • تعداد اعضا : 23
  • آی پی امروز : 68
  • آی پی دیروز : 300
  • بازدید امروز : 713
  • باردید دیروز : 2,424
  • گوگل امروز : 38
  • گوگل دیروز : 193
  • بازدید هفته : 9,445
  • بازدید ماه : 6,578
  • بازدید سال : 527,153
  • بازدید کلی : 4,067,428